Sen Department barber shop here really want to second impulse spending!

Updated: May 11, 2016  Views: 374

Lead: garden-like barber shop, through an open environment, evoke street haircut miss, you probably never thought haircut may look like this! (Source: archdaily, gooood, Takehiko Nez Architects

Number of public attention, 'there are cavity tune' See more exciting original content!

You are not satisfied with what's barber shop?

'Curiosity Institute,' has launched the poll, select up option is 'cut out every time and all I want is not the same!.' But there are so many barber shop can Tucao place, from the environment to the service and then the final effect, there is a 'trampled upon' uncomfortable.

Yamanashi, Japan is a barber shop this expansion project, this place had experienced in 2003 by the jewelery shop to barber shop transformation expansion in 2010, which is the third trimmed. Original building and local expansion across a slope shaped small garden, Japan Takehiko Nez Architects Architects designers will want to use skylights and an outdoor garden, creating a more open environment.

2003 Transformation
2010 expansion
Shelving small garden
design diagram

The building itself is a 9 * 15m large warehouse, you need to open space carved out of wash, cut, blow and waiting area. Designer will cut the head region arranged in the middle, just under the roof, with a black metal frame as a structural the remaining portion is around three.

Under normal circumstances, need a haircut chair for guests' use and facing the mirror, usually around the walls. Here, they are dispersed in its side room, black metal frame strung mirror and separator the space is divided into fragments of form, more natural outdoor gardens and indoor plants reflection in the mirror, as if the body in a natural environment, the independent chair wrap-around and make it back to the most primitive of your hair at home state, similar to the front or side of the road corridor opening scene.

design diagram

Lead: garden-like barber shop, through an open environment, evoke street haircut miss, you probably never thought haircut may look like this! (Source: archdaily, gooood, Takehiko Nez Architects

Number of public attention, 'there are cavity tune' See more exciting original content!

You are not satisfied with what's barber shop?

'Curiosity Institute,' has launched the poll, select up option is 'cut out every time and all I want is not the same!.' But there are so many barber shop can Tucao place, from the environment to the service and then the final effect, there is a 'trampled upon' uncomfortable.

Yamanashi, Japan is a barber shop this expansion project, this place had experienced in 2003 by the jewelery shop to barber shop transformation expansion in 2010, which is the third trimmed. Original building and local expansion across a slope shaped small garden, Japan Takehiko Nez Architects Architects designers will want to use skylights and an outdoor garden, creating a more open environment.

2003 Transformation
2010 expansion
Shelving small garden
design diagram

The building itself is a 9 * 15m large warehouse, you need to open space carved out of wash, cut, blow and waiting area. Designer will cut the head region arranged in the middle, just under the roof, with a black metal frame as a structural the remaining portion is around three.

Under normal circumstances, need a haircut chair for guests' use and facing the mirror, usually around the walls. Here, they are dispersed in its side room, black metal frame strung mirror and separator the space is divided into fragments of form, more natural outdoor gardens and indoor plants reflection in the mirror, as if the body in a natural environment, the independent chair wrap-around and make it back to the most primitive of your hair at home state, similar to the front or side of the road corridor opening scene.

design diagram

Haircut area covered with a 'human' shape of the wooden floor, and the remaining area is a masonry or streaks, very clear. The side wall to retain the plant's atmosphere, the other side covered with bricks, reflections can be seen in the mirror brick wall with green plants look, breath of life.

design diagram
Shear head area
Shear head area
Shear head area
Shear head area
Shear head area
Shear head area

Architects said, 'to re-use the old house into the current design practice is very important, we need to carefully observe and respect the existing environment, which is more important than the design of a new building.'

Shampoo area
Blowing head area
Sen Department barber shop

www.get-top-news.com Get Top News, Latest News and Current News from get-top-news.com. Latest Current News: U.S., China, World, Entertainment, Health, Finance, Business, echnology, Travel, Politics, Sports.

Traditional Chinese: 森系理發店 好想在這兒來次沖動消費!